Downloads

Deze pagina hebben we in maart 2019 toegevoegd. Je kunt hier materiaal downloaden dat beschikbaar is gesteld door de mensen die een presentatie hebben gegeven tijdens een bijeenkomst van de Open Coffee Zwolle. 

Zet je zelf op de kaart

april 2019

Zelfkennis en kennis van de mensen om je heen is handig voor iedereen, maar voor ondernemers is het goud waard. Leo Hans nam ons mee in de wereld van verschillen van Maps Tell. Via een bijzondere landkaart liet hij zien dat het nogal wat uitmaakt of je voorkeursstijl introvert of extravert is. Of wat er gebeurt als je mens- of taakgericht bent. Het was een presentatie die veel herkenning/ emotie opriep bij de bezoekers.
Je voorkeuren bepalen ook direct je minder sterke kanten en de daaruit voortvloeiende problemen. Leo stelde een mooie digitale brochure beschikbaar als download.

Leo Hans helpt teams beter te worden in team zijn. Hij laat ze ontdekken dat verschillen waardevol zijn, als je weet wat de verschillen zijn en hoe je gebruik kunt maken van die verschillen. Er is geen goed of fout, er is wel anders.

Van idee naar bedrijf in 6 stappen.

maart 2019

Beginnende ondernemers investeren fors in tijd en geld, maar zijn vaak niet succesvol. 70% van alle startups mislukt om twee redenen:
1 Er is geen behoefte aan het produkt of de dienst.
2 Het geld raakt op.
Henk Beijert van Launchlab in Zwolle liet ons kennismaken met 2 belangrijke stappen voor succesvol opstarten: commitment en valideren.
In de presentatie vind je een link naar het naar een artikel dat in gaat op alle 6 stappen.


Henk Beijert begeleidt Startups in allerlei vormen. Zelf won het startupweekend van Utrecht in 2015. Sinds 2017 is hij één van de drijvende krachten achter de jaarlijkse Startup Weekend in Zwolle.