Downloads

Sinds maart 2019 kun je hier de downloads vinden die geleverd zijn door de diverse sprekers bij de Open Coffee Zwolle. 

ChatGTP

Maart 2024

Tijdens deze bijeenkomst nam Almar Hijlkema ons mee in de wereld van ChatGPT. DE presentatie die hij gaf is tijdelijk te zien via deze link

Almar Hijlkema is is actief in de wereld van marketing, IT en SEO..  Hij helpt ondernemers en bedrijven bij het verbeteren van hun vindbaarheid online, Dat kan via advies en coaching, maar Almar kan de SEO-zorg ook overnemen en uitvoeren.  Almar geeft ook trainingen en webinars.

SEO

Maart 2022

Het thema van de bijeenkomst in maart was SEO.
SEO staat voor Zoekmachine optimalisatie, belangrijk voor iedereen met een website. 
Zoekmachines hebben graag websites die goed gestructureerd zijn. Een aantal SEO-zaken kun je prima zelf doen en je verhoogd daarmee je vindbaarheid behoorlijk.
Almar Hijlkema, SEO-specialist, was de presentator tijdens deze Open Coffee. Hij maakte een pdf van de inhoud van zijn presentatie (4 Top Tips voor meer bezoekers en meer leads) en die kun je via de knop hier onder downloaden.

Almar Hijlkema is SEO-specialist.  Hij helpt ondernemers en bedrijven bij het verbeteren van hun vindbaarheid online, Dat kan via advies en coaching, maar Almar kan de SEO-zorg ook overnemen en uitvoeren.  Almar geeft ook trainingen en webinars.

Stress

juni 2019

Het thema van de bijeenkomst in juni was stress.
Als (beginnend) ondernemer komt er veel op je af, zaken waar je niet op bedacht bent. Je moet van alles wat weten, kunnen en durven. En wat als je veel tijd, geld en energie investeert en er komen geen of slechts weinig klanten? Hoe ga je om met werk dat nooit af is?
Marjolein van der Burgt, stresscoach, was de presentator tijdens deze Open Coffee. Ze maakte een pdf van de inhoud van haar presentatie (Stress en ontstressen) en die kun je via de knop hier onder downloaden.

Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut en stresscoach. Ze helpt mensen die belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven, het gevoel hebben geleefd te worden en last hebben van medisch onverklaarbare klachten. Ze geeft ook workshops.

Zet je zelf op de kaart

april 2019

Zelfkennis en kennis van de mensen om je heen is handig voor iedereen, maar voor ondernemers is het goud waard. Leo Hans nam ons mee in de wereld van verschillen van Maps Tell. Via een bijzondere landkaart liet hij zien dat het nogal wat uitmaakt of je voorkeursstijl introvert of extravert is. Of wat er gebeurt als je mens- of taakgericht bent. Het was een presentatie die veel herkenning/ emotie opriep bij de bezoekers.
Je voorkeuren bepalen ook direct je minder sterke kanten en de daaruit voortvloeiende problemen. Leo stelde een mooie digitale brochure beschikbaar als download.

Leo Hans helpt teams beter te worden in team zijn. Hij laat ze ontdekken dat verschillen waardevol zijn, als je weet wat de verschillen zijn en hoe je gebruik kunt maken van die verschillen. Er is geen goed of fout, er is wel anders.

Van idee naar bedrijf in 6 stappen.

maart 2019

Beginnende ondernemers investeren fors in tijd en geld, maar zijn vaak niet succesvol. 70% van alle startups mislukt om twee redenen:
1 Er is geen behoefte aan het produkt of de dienst.
2 Het geld raakt op.
Henk Beijert van Launchlab in Zwolle liet ons kennismaken met 2 belangrijke stappen voor succesvol opstarten: commitment en valideren.
In de presentatie vind je een link naar het naar een artikel dat in gaat op alle 6 stappen.


Henk Beijert begeleidt Startups in allerlei vormen. Zelf won het startupweekend van Utrecht in 2015. Sinds 2017 is hij één van de drijvende krachten achter de jaarlijkse Startup Weekend in Zwolle.