Prettige partners

We willen op deze pagina partners bedanken die bijdragen aan het welslagen van de Open Coffee Zwolle. We hebben als OCZ geen eigen middelen en dat maakt dat de steun van derden zeer belangrijk voor ons is.

Ieder maand zijn we te gast bij één van onze vaste locaties. De zaal wordt ingericht, het geluid wordt geregeld en de koffie en thee staan klaar. We waarderen dat zeer en daarom bieden we de gastlocaties graag een plekje op onze website.

CO

Bij Co werken culturele en creatieve ondernemers, kunstenaars en studenten. Ze zijn makers, denkers, doeners en bouwers.
Maar we zijn meer dan een bedrijfsverzamelgebouw.
Co heeft drie locaties, waar ondernemerschap wordt gestimuleerd, kennis wordt gedeeld en waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld.
Het is ook dé plek voor een creatieve workshop, teamuitje of bijeenkomst.

De Hofvlietvilla

Brasserie De Hofvlietvilla ligt op een prachtige locatie tegen het centrum van Zwolle aan. Het karakteristieke pand heette vroeger Huize Nieuwe Hofvliet. Na een zeer geslaagde verbouwing opende Brasserie De Hofvlietvilla in 2015 haar deuren.
De Hofvlietvilla heeft ook een prachtige vergaderruimte die door z’n uitstraling ook zeer geschikt is voor een feestje of een partijtje. De brasserie heeft een ruim zonrijk terras aan het water.

Het City Café

Het City Café is een sfeervolle laagdrempelige ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor koffie met gebak en voor een driegangen menu.  Het café is onderdeel van De Gift City. De Gift City biedt mensen een plek waar ze hun talenten kunnen ontplooien en waar ze werkervaring op kunnen doen. Initiatiefnemer Harry Wilbrink inspireerde veel vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen. Ze zorgden samen voor wat nu De Gift City is.

Dijkmoment

Even buiten Zwolle, dicht tegen de Vecht aan, ligt het karakteristieke paviljoen: Dijkmoment.
Binnen is het er sfeervol ingericht. Je kunt er terecht voor een aangeklede borrel, een heerlijke high tea, een lunch, diner, een feest of een vergadering. Ze werken bij Dijkmoment graag met biologische streekproducten uit het Vechtdal.
Buiten is rust en ruimte. En een ruim terras met uitzicht op de Vecht.