Prettige partners

We willen op deze pagina partners bedanken die bijdragen aan het welslagen van de Open Coffee Zwolle. We hebben als OCZ geen eigen middelen en dat maakt dat de steun van derden zeer belangrijk voor ons is.

Ieder maand zijn we te gast bij één van onze vaste locaties. De zaal wordt ingericht, het geluid wordt geregeld en de koffie en thee staan klaar. We waarderen dat zeer en daarom bieden we de gastlocaties graag een plekje op onze website.

Ook willen we Paul van der Wal hier noemen.  Hij was drie maanden kostenloos onze Open Coffee fotograaf.

De Creatieve Coöperatie

Een plek voor frisdenkers en waarmakers.
In de Creatieve Coöperatie verbinden starters, gevestigde bedrijven en ook ondernemende studenten zich om samen te komen tot innovatie en co-creatie. Ondernemers delen een pand waar zij werkruimte hebben voor hun eigen bedrijf en waar ze samen tot nieuwe producten en diensten komen.
Naast vaste werkruimte heeft de Creatieve Coöperatie ook flexplekken. 

De Hofvlietvilla

Brasserie De Hofvlietvilla ligt op een prachtige locatie tegen het centrum van Zwolle aan. Het karakteristieke pand heette vroeger Huize Nieuwe Hofvliet. Na een zeer geslaagde verbouwing opende Brasserie De Hofvlietvilla in 2015 haar deuren.
De Hofvlietvilla heeft ook een prachtige vergaderruimte die door z’n uitstraling ook zeer geschikt is voor een feestje of een partijtje. De brasserie heeft een ruim zonrijk terras aan het water.

Het City Café

Het City Café is een sfeervolle laagdrempelige ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor koffie met gebak en voor een driegangen menu.  Het café is onderdeel van De Gift City. De Gift City biedt mensen een plek waar ze hun talenten kunnen ontplooien en waar ze werkervaring op kunnen doen. Initiatiefnemer Harry Wilbrink inspireerde veel vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen. Ze zorgden samen voor wat nu De Gift City is.

Fotograaf Paul van der Wal

Op ons verzoek is Paul van der Wal drie maanden lang onze ‘huisfotograaf’ geweest. Wat ons opviel was hoe onopvallend Paul z’n werk doet. Hij wist met prachtige foto’s de sfeer en de mensen vast te leggen tijdens de Open Coffee bijeenkomsten.
Door zijn inzet hebben we nu een mooie serie foto’s. Die foto’s vind je terug in onze facebookgroep en we hebben ze gebruikt bij het maken van deze site.